295,00 SEK

Användarvillkor Club Andrea Brodin. 

Ett konto finns redan med denna e-postadress. Är det här du?

Logga in
68kszwq8sc6rrgtkwdal gkzdfz0itjcdphvmrd9g psbumbtlryex5ckzf7fd headerandrea

Planera ditt inredningsprojekt

Att jobba med inredning är fantastiskt roligt! Det är kreativt, roligt och väldigt resultatinriktat.

I kursen går vi igenom hur du planerar ditt inredningsprojekt och gör en härlig presentation så att din vision blir tydlig. Du får lära dig hur du hittar inspiration på olika sajter på nätet, och hur du sedan samlar detta på ett enkelt sätt med hjälp av bra program.

Att göra en moodboard eller presentation för dig själv, för dem du bor med eller för en kund kan vara ett viktigt steg för att genomföra ett projekt.

 

I kursen får du lära dig hur du hittar inspiration på olika sajter på nätet, och hur du sedan samlar detta i din presentation.

Även varumärkesbyggande är en viktig del av kursen. Om du är en professionell inredare är det viktigt att dina kunder kan hitta dig, och att du kan visa vem du är och vad du kan.

Att få ner bilderna du har i huvudet till bilder i en presentation så att andra förstår kan vara hela skillnaden mellan ett lyckat projekt och ett som aldrig blir av. 

Vad är en onlinekurs?
En onlinekurs är en kurs på nätet. Du kan gå den var som helst – i soffan, på caféet eller ute i trädgården – det enda du behöver är en dator, en smartphone eller en surfplatta och en internetuppkoppllng. Onlinekursen innehåller film, text, bild, nedladdningsbart material och möjligheter att diskutera med andra kursdeltagare.

Hur länge har jag kursen?
När du betalat kursen får du omedelbart tillgång till materialet och kan sedan logga in hur många gånger du vill under ett år.

Hur lång tid tar kursen?
Kursen tar cirka 2 timmar om du går den i ett sträck.

Kontakt
För andra frågor om kursen, tveka inte att mejla till [email protected].

Välkommen!